Verzenden & retourneren

Verzenden

Bestel jouw muurverf op De Muurverffabriek en laat het gemakkelijk bij jou thuis bezorgen!

Verzendkosten
Land van bezorgingType pakketVerzendkosten (per pakket)*
NederlandPakket€ 5,95
NederlandBrievenbuspakket€ 4,95
BelgiëAlle pakketten€ 9,62
DuitslandAlle pakketten€ 9,62
OostenrijkAlle pakketten€ 13,62
LuxemburgAlle pakketten€ 12,12

*Het totale bedrag van verzendkosten zijn afhankelijk van het type en het aantal producten in jouw bestelling.

Bezorging

Wanneer je voor 14:30 uur hebt besteld, wordt het dezelfde dag uit de fabriek verzonden. Voor verzending binnen Nederland duurt het meestal 1 tot 2 werkdagen voordat je het in huis hebt. Voor andere landen verschilt dit.  Je ontvangt van PostNL een mail met daarin een track & trace code om zo jouw bestelling te volgen.

Verkeerd adres?

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen proberen de bestelling nog voor jou te wijzigen.

Heb je al een bericht ontvangen dat het verzonden is en wil je een wijziging maken in jouw PostNL bezorging (bijvoorbeeld het adres of bezorgdatum)? Download de PostNL app en geef de wijziging door.

PostNL – Apps op Google Play
PostNL op App Store

Retourneren

Bij De Muurverffabriek streven wij naar 100% klanttevredenheid. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over het product, dan kunnen producten geretourneerd worden. Wat je reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren.

Na annulering heb je maximaal 14 dagen om het product terug te sturen. Dan krijg je het orderbedrag van de geretourneerde producten terug, inclusief de verzendkosten van het aantal pakketten dat nodig is geweest voor verzending van de betreffende producten. Dit betekent € 5,95 per pakket en in 1 pakket past 1 keer een 10 liter verf. Indien je bijvoorbeeld 2 emmers verf retourneert, betreft het € 11,90 aan verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Check voor exacte tarieven de website van de bezorgdienst naar wens.

De volgende producten zijn uitgesloten van herroepingsrecht:

  • Verdunde verf
  • Verfbenodigdheden die gebruikt zijn

Stappen retourneren

  1. Informeer ons via info@demuurverffabriek.nl over de retournering.
  2. Voeg een kopie van je orderbevestiging toe voor een juiste afhandeling.
  3. Verpak het product met zorg en breng het naar een pakketpunt.
  4. We ontvangen graag de track & trace om het goed te kunnen volgen.
  5. Indien de retourneerkosten voor onze rekening zijn (afhankelijk van de redenen), dan dienen we een bon van deze kosten te ontvangen om het te kunnen crediteren.

Adres:
t.a.v. Retouren | DE MUURVERFFABRIEK
Veesteeg 13
6657KH Boven-Leeuwen

Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle bijgeleverde accessoires en – indien mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons worden teruggestuurd.

Wij storten dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug, mits we het product al in goede staat hebben ontvangen. Als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, kunnen we de waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is als je het terugstuurt.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op via info@demuurverffabriek.nl. Wel zijn de kosten voor terugzending van het product voor jou.

Klachten

Is het product niet in orde? Heb je het in onjuiste staat ontvangen of heb je een andere klacht? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem even contact met ons op, we kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

De waardering van www.demuurverffabriek.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 154 reviews.