OVER DE MUURVERFFABRIEK

Eén van de weinige verffabrieken in Nederland waar je als consument rechtstreeks witte muurverf bestelt.

Direct van de bron, vers getapt en snel bij jou thuis.

MUURVERF DIE GEZIEN MAG WORDEN

Wij zijn trots op de muurverf die wij maken. Onze verf mag gezien worden. Dat zie je en dat voel je in alles wat wij doen. Verf op de verpakking, verf op de website, op alles wat je van ons tegenkomt. Onze muurverf is zo mooi. Kijk maar als je de deksel van de emmer haalt en met de stok door de verf roert. Het prikkelt al je zintuigen. Prachtige muurverf voor de bescherming en verzorging van de muren bij jou thuis. What you see is what you get.

MUURVERF VAN SCHILDERSKWALITEIT

Van oorsprong maken wij muurverven voor de professionele schilder. Wij weten dus waar een goede muurverf aan moet voldoen, in natte en droge eigenschappen. Goed dekkend, lekker rollend en een mat eindresultaat. MUURVERF CLEAN  is zelfs met water afneembaar. Prachtige verf om je muren mee af te likken, want die kunnen vast een lik verf gebruiken. En dat allemaal voor een prettige prijs.

EENVOUDIG EN MAKKELIJK

Wij bieden alleen wat je echt nodig hebt. Een hele goede PRIMER, MUURVERF en MUURVERF CLEAN. In wit en de 4 meest populaire wittinten, die altijd goed combineren met andere kleuren in je huis. Zo kom je snel en makkelijk tot een juiste keuze.

Ben je op zoek naar muurverf in een andere kleur dan een wittint? De verf van Lifestyle Verf, die ook uit onze fabriek komt, biedt een breed scala aan prachtige kleuren.

DAAR HOUDEN WIJ VAN BIJ DE MUURVERFFABRIEK

AANDACHT VOOR DUURZAAMHEID

Duurzame keuzes maken, dat doen wij ook. Bij de productie van de muurverf gebruiken wij 100% groene stroom. We hebben zonnepanelen op het dak van de fabriek en doelstellingen geformuleerd om elke dag te werken aan CO2 verlaging. Muurverf rechtstreeks van de fabriek naar jou thuis is ook een duurzame keuze. De verf wordt minder vervoerd en dat heeft een positief effect op de milieubelasting. Onze emmers zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, behalve de deksels, omdat die nog niet sterk genoeg zijn voor het stapelen van emmers verf. Alle verpakkingsmaterialen zijn zo duurzaam mogelijk gekozen. Een geruststellende gedachte.

HOOGSTE LUCHTKWALITEIT

Je brengt veel tijd binnen door. De luchtkwaliteit is dan ook belangrijk. Onze muurverf is EUROFINS INDOOR AIR COMFORT® GOLD gecertificeerd. Dit label combineert alle relevante Europese regelgevingen en voegt dit samen onder één label. Het meest ambitieuze lage uitstootlabel in Europa. De muurverf voldoet daarmee aan de strengste regelgeving vluchtige organische stoffen (VOS) en BREEAM. Dat maakt de muurverf de beste in zijn klasse. Goed om te weten als schilder en voor de mensen die in de ruimte wonen, slapen en werken.

eurofins gold certified product
emissions dans l'air interieur
De waardering van www.demuurverffabriek.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 160 reviews.