MUURVERF WIT

RAL KLEUREN VAN DE MUURVERFFABRIEK

Bij DE MUURVERFFABRIEK hebben we muurverven in vijf verschillende wit-tinten: WIT, RAL 9010, RAL 9003, RAL 9001 en RAL 9016. Dit zijn veruit de meest populaire wit-tinten. De kleuren liggen erg dicht bij elkaar, maar er zijn wel degelijk verschillen tussen deze wit-tinten. WIT is gewoon puur wit en heeft geen RAL nummer.

WAT IS EEN RAL KLEUR

RAL is een systeem dat kleuren matcht voor verf, coatings en plastics. Het RAL-systeem wordt beheerd door het RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung. Het RAL systeem bevat vele kleuren, iedere kleur is verbonden aan een unieke code. Dat is een kleurcode zoals RAL 9010.

Witte muurverf op de muur

WIT

Wil je de kamer lekker licht en helder maken dan is WIT een perfecte keuze. Wit is geen kleur, zwart trouwens ook niet. Beiden komen niet voor in de kleurencirkel. Wit is licht en zwart is eigenlijk gebrek aan licht. De muurverf die wij in de fabriek maken is puur wit. Wil je bijvoorbeeld RAL 9010 dan kleuren wij de witte verf in de kleurmakerij aan. WIT heeft geen RAL nummer. Kies je voor WIT, dan kies je voor puur.

RAL 9010 DMF
ZUIVERWIT / GEBROKEN WIT
RAL 9010
RAL 9001 DMF
CRÈMEWIT
RAL 9001

IN WELKE MUURVERF IS WIT VERKRIJGBAAR

Bij DE MUURVERFFABRIEK is WIT verkrijgbaar als MUURVERF en extra reinigbare MUURVERF CLEAN.

THE PURES MUURVERF
SUPREME-DEK
De waardering van www.demuurverffabriek.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 154 reviews.