Supreme-dek afwasbare witte muurverf

De professionele Supreme-dek is een uitstekend dekkende, matte, allround muur- en plafondverf voor binnen. De Supreme-dek van De Muurverffabriek is naast zijn zeer goede verwerkbaarheid ook nog eens goed afwasbaar. Nu 50% korting, dus extra voordelig: de in 1 laag dekkende witte Supreme-dek muurverf kost nu maar €34,95 per 10 liter. Rechtstreeks vanuit de fabriek. Met 10 liter afwasbare muurverf kun je tot wel 100 m2 muur aanpakken. 

     

 

Wit-tinten muurverf

De Muurverffabriek biedt muurverven aan in de vijf populairste wit-tinten van het moment. Deze wit-tinten zijn RAL 9010, RAL 9003, RAL 9001, RAL 9016 en wit. Hierdoor zit er altijd wel een passende wit-tint voor jou bij! Bekijk de verschillende wit-tinten hier

  Geen gesjouw, geen rijen bij de kassa, gewoon lekker bij je thuis bezorgd!

   97% van onze klanten zijn tevreden met hun aankoop! (Op basis van klantreviews op Trustpilot)

   Veilig retourneren met 14 dagen bedenktijd! 

 


De beste witte muurverf

De Supreme-dek van De Muurverffabriek kwam als beste uit de bus uit een onafhankelijke test met Powerdek, Monodek en Supreme-dek. De muurverf van De Muurverffabriek is witter, heeft een betere verwerking, een mildere geur en een hogere afwasbaarheid. Daarnaast is de prijs van de Supreme-dek ook erg voordelig.

Witte muurverf in de aanbieding

Bij De Muurverffabriek geloven we niet in teveel betalen. Daarom bieden wij een professionele, één keer dekkende, witte muurverf die witter en beter afwasbaar is dan bekende muurverven als Powerdek en Monodek voor een betere prijs. De Muurverffabriek biedt nu 50% korting of meer op alle witte muurverven. Een goede muurverf voor een goede prijs dus. 

 

Copyright © 2023 De Muurverffabriek, Inc. All rights reserved.