Muurverf Wit

Een uitstekend dekkende, afschrobbare, matte, allround muur- en plafondverf voor binnen in Wit. Met 10 liter muurverf kun je tot wel 100 m muur aanpakken. 

Wit-tinten muurverf

De Muurverffabriek biedt de muurverf aan in vijf verschillende wit-tinten. Deze wit-tinten zijn RAL9010, RAL9001, RAL9003, RAL9016 en wit. Hierdoor zit er altijd wel een passende wit-tint voor jou bij! Bekijk de verschillende wit-tinten hier

Waarom afschrobbare muurverf?

Of een muur snel vies wordt hangt sterk af van de kamer waarin de verf aangebracht zal worden. In een keuken zal de muur waarschijnlijk sneller vies worden dan bijvoorbeeld in een slaapkamer. Door onze jarenlange ervaring met muurverven, hebben we bij De Muurverffabriek witte muurverf met als eigenschap dat ze goed gereinigd kunnen worden met water. Zo kun je een witte muur langer wit houden, zelfs in ruimtes waar muren snel vies worden.

  Geen gesjouw, geen rijen bij de kassa, gewoon lekker bij je thuis bezorgd!

   97% van onze klanten zijn tevreden met hun aankoop!

   Veilig retourneren met 14 dagen bedenktijd! 

De beste witte muurverf

De Supreme-dek van De Muurverffabriek kwam als beste uit de bus uit een onafhankelijke test met Powerdek, Monodek en Supreme-dek. De muurverf van De Muurverffabriek is witter, heeft een betere verwerking, een mildere geur en een hogere afwasbaarheid. Daarnaast is de prijs van de Supreme-dek ook erg voordelig. Bij De Muurverffabriek krijg je altijd 50% korting op onze witte latex. 

Witte muurverf in de aanbieding

Bij De Muurverffabriek geloven we niet in teveel betalen. Daarom bieden wij een professionele, één keer dekkende, witte muurverf die witter en beter afwasbaar is dan bekende muurverven als Powerdek en Monodek voor een betere prijs. De Muurverffabriek biedt altijd 50% korting of meer op alle witte muurverven. Een goede muurverf voor een goede prijs dus. 

Hoe reinig je een muur

De muur die geschilderd is met Supreme-dek Clean kan alleen gereinigd worden met water. Nadat de verf 28 dagen heeft uitgehard, kan de muur gereinigd worden. Wees wel voorzichtig met reinigen, want matte muurverf kan op gaan blinken door te veel wrijving. Probeer daarom altijd voorzichtig met een natte doek of spons het oppervlak schoon te deppen.  Zo kun je nog jarenlang genieten van je witte muur.

Copyright © 2023 De Muurverffabriek, Inc. All rights reserved.