Supreme-dek Clean afschrobbare muurverf

Wij weten ook dat het lastig kan zijn om wit geschilderde muren ook echt wit te houden. Daarom hebben we bij De Muurverffabriek naast onze afwasbare muurverven ook afschrobbare muurverven. Plakkende kinderhandjes, modderpootjes van je huisdier of viezigheid van het koken op je muur zal vanaf nu nooit meer een probleem zijn!

Waarom afschrobbare muurverf

Door onze jarenlange ervaring met muurverven hebben we bij De Muurverffabriek witte muurverf ontwikkeld, die de eigenschap heeft goed reinigbaar te zijn met een in water natgemaakte doek of spons.Hoe je een muur reinigt met water, lees je hieronder. Zo kun je een muur langer wit houden, zelfs in ruimtes waar muren snel vies worden. Of een muur snel vies wordt hangt sterk af van de kamer waarin de verf aangebracht zal worden. Zo zal de keukenmuur waarschijnlijk sneller vies worden dan bijvoorbeeld een slaapkamermuur. Daarom is de afschrobbare muurverf Supreme-dek Clean van De Muurverffabriek zeer geschikt voor een keuken. Ook voor een hal waar je binnenkomt, je schoenen uittrekt en je jas ophangt is de Supreme-dek Clean goed toe te passen. Vaak houd je de muur vast om je schoenen uit te trekken of loop je met de schoenen langs de muur op. Kans op vlekken is daar daarom groter. 

Extra voordelige afschrobbare muurverf

Omdat wij muurverf produceren voor de klusser die op zoek is naar kwaliteit zonder daar te veel voor te betalen, kunnen wij ook onze hoge kwaliteit afschrobbare muurverf Supreme-dek Clean leveren tegen een bouwmarktprijs! De afschrobbare muurverf Supreme-dek Clean is verkrijgbaar in de meest populaire wit-tinten; wit, RAL 9001, RAL 9010, RAL 9016 en RAL 9003. Koop deze afschrobbare muurverf nu extra voordelig: 10 liter Supreme-dek Clean voor maar €49,95. 

       


Hoe reinig je een muur?

Een muur die geschilderd is met Supreme-dek Clean kan alleen gereinigd worden met water. De geschilderde muur moet eerst 28 dagen uitharden, daarna kan de muur gereinigd worden. Wees wel voorzichtig met reinigen, want matte muurverf kan op gaan blinken door te veel wrijving. Probeer daarom altijd voorzichtig met een in water natgemaakte doek of spons het oppervlak schoon te deppen. Zo kun je nog jarenlang genieten van je witte muur. 

 Schrobklasse bepalen

De Supreme-dek Clean is een extra reinigbare witte muur- en plafondverf met schrobklasse 1. Maar wat houdt een schrobklasse in en hoe wordt dit getest? Europa maakt gebruik van een normering, genaamd DIN EN 13300. Dit is een gestandaardiseerde normering die de schrobklasse van muurverven bepaald. Er bestaan vijf klassen binnen deze norm. Om te bepalen in welke klasse een verf valt, wordt gebruik gemaakt van een schrobtester. Met een schrobtester beweegt een schuursponsje over de aangebrachte verflaag met een constante snelheid. Voor de klasse 1 tot en met 3 wordt er door de schrobmachine 200 slagen gemaakt. Hierbij wordt gekeken hoeveel de laagdikte van de verf afneemt. Dit wordt uitgedrukt in de afname van micrometer. Neemt de dikte van de laag met minder dan 5 micrometer af, dan spreken we over schrobklasse 1. 

 

 

Copyright © 2023 De Muurverffabriek, Inc. All rights reserved.