Muurverf RAL 9001

Een uitstekend dekkende, afschrobbare, matte, allround muur- en plafondverf voor binnen in de kleur RAL 9001 Crème wit. Met 10 liter muurverf kun je tot wel 100 m muur aanpakken. 


Wit-tinten muurverf

De Muurverffabriek biedt de muurverf aan in vijf verschillende wit-tinten. Deze wit-tinten zijn RAL9010, RAL9001, RAL9003, RAL9016 en wit. Hierdoor zit er altijd wel een passende wit-tint voor jou bij! Bekijk de verschillende wit-tinten hier

Waarom afschrobbare muurverf?

Of een muur snel vies wordt hangt sterk af van de kamer waarin de verf aangebracht zal worden. In een keuken zal de muur waarschijnlijk sneller vies worden dan bijvoorbeeld in een slaapkamer. Door onze jarenlange ervaring met muurverven, hebben we bij De Muurverffabriek witte muurverf met als eigenschap dat ze goed gereinigd kunnen worden met water. Zo kun je een witte muur langer wit houden, zelfs in ruimtes waar muren snel vies worden.

  Geen gesjouw, geen rijen bij de kassa, gewoon lekker bij je thuis bezorgd!

   97% van onze klanten zijn tevreden met hun aankoop!

   Veilig retourneren met 14 dagen bedenktijd! 

RAL 9001

RAL 9001 is de meest warme, donkere wit in ons assortiment. RAL 9001 wordt ook wel crème-wit genoemd. Het is een iets gelere wit dan de andere soorten wit en is de laatste jaren wat minder populair geworden, maar is desalniettemin nog steeds zeer in trek bij de professionele schilders. Bespaar jezelf een trip naar de bouwmarkt en bestel je emmer met RAL 9001 muurverf online. Je kunt bij ons zelfs je kwast en andere verfbenodigdheden bestellen, zo hou je tijd over voor leuke dingen! 

Hoe reinig je een muur

De muur die geschilderd is met Supreme-dek Clean kan alleen gereinigd worden met water. Nadat de verf 28 dagen heeft uitgehard, kan de muur gereinigd worden. Wees wel voorzichtig met reinigen, want matte muurverf kan op gaan blinken door te veel wrijving. Probeer daarom altijd voorzichtig met een natte doek of spons het oppervlak schoon te deppen.  Zo kun je nog jarenlang genieten van je witte muur.

Copyright © 2023 De Muurverffabriek, Inc. All rights reserved.