Over ons

De Muurverffabriek is gespecialiseerd in witte muurverf!

De Muurverffabriek

De Muurverffabriek produceert witte muurverf voor de klusser die op zoek is naar kwaliteit zonder daar te veel voor te betalen. De Muurverffabriek stuurt de muurverf direct vanuit de fabriek naar jou thuis en daardoor kunnen wij muurverf van een professionele kwaliteit leveren tegen een bouwmarktprijs!

Op onze website demuurverffabriek.nl vind je al onze producten. Wij verkopen afwasbare muurverf en afschrobbare muurverf in de wit-tinten RAL 9010, RAL 9003, RAL 9016, RAL 9001 en wit. Daarnaast verkopen wij ook alle andere verfbenodigdheden zoals een primer, een kwast en een roller. 

Ons team van enthousiaste medewerkers is dagelijks in de weer om jou de beste muurverf te kunnen leveren. We kennen allemaal de aanbiedingen van de bouwmarkt wel. Een goede prijs, maar is het dan nog echt kwaliteit? Dekt de verf wel goed? Is de verf echt afwasbaar? Daar hoef je je vanaf nu geen zorgen meer over te maken. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar een goede muurverf aan moet voldoen. En dat vind je terug in onze Supreme-dek.

De Muurverffabriek en duurzaamheid

Bij De Muurverffabriek staat duurzaamheid centraal. Wij geven om onze maatschappij en onze planeet en daarom zetten wij ons daar ook sterk voor in. Tijdens het produceren van de verf, proberen wij zoveel mogelijk groene energie te gebruiken. Het dagelijkse energieverbruik van de productie van onze verf is zoveel mogelijk opgevangen met een zonnepanelenpark op het dak van de fabriek. Maar het is niet de productie van de verf waar de meeste milieubelasting is, dat is namelijk het vervoer van de verf. Daarom leveren wij onze verf direct vanuit de fabriek bij onze klanten. Hiervoor hoeft de verf niet meerdere keren vervoerd te worden om uiteindelijk bij de klant terecht te komen.

Premium quality

De Muurverffabriek en milieuvriendelijkheid

We brengen steeds meer tijd binnen door. Dat betekent dat de kwaliteit van binnenlucht alsmaar belangrijker wordt. Continu verbeteren is van groot belang bij De Muurverffabriek. Daarom voldoen al onze producten aan de strengste EU richtlijnen en zijn we altijd op zoek naar manieren om onze producten duurzamer te maken. De Muurverffabriek heeft een certificaat ontvangen voor de Supreme-dek Muren & Plafonds; het Eurofins Indoor Air Comfort® GOLD.

Dit label combineert alle relevante Europese regelgevingen en voegt dit samen onder één label. Daardoor is Indoor Air Comfort® GOLD het meest ambitieuze lage-uitstootlabel in heel Europa. Dat houdt in dat onze producten tot de “Beste van de klas” behoren wat betreft de uitstoot van schadelijke stoffen en dus bijdragen aan een goede binnenluchtkwaliteit.

Eurofins logo         A+ logo

Copyright © 2023 De Muurverffabriek, Inc. All rights reserved.