Muurverf RAL 9001

Een uitstekend dekkende, matte, allround muur- en plafondverf voor binnen in de kleur RAL 9001 crème-wit. Met 10 liter muurverf kun je tot wel 100 m muur aanpakken. 


Wit-tinten muurverf

De Muurverffabriek biedt de muurverf aan in vijf verschillende wit-tinten. Deze wit-tinten zijn RAL9010, RAL9001, RAL9003, RAL9016 en wit. Hierdoor zit er altijd wel een passende wit-tint voor jou bij! Bekijk de verschillende wit-tinten hier

  Geen gesjouw, geen rijen bij de kassa, gewoon lekker bij je thuis bezorgd!

    97% van onze klanten zijn tevreden met hun aankoop!

    Veilig retourneren met 14 dagen bedenktijd! 

RAL 9001

RAL 9001 is de meest warme, donkere wit in ons assortiment. RAL 9001 wordt ook wel crème-wit genoemd. Het is een iets gelere wit dan de andere soorten wit en is de laatste jaren wat minder populair geworden, maar is desalniettemin nog steeds zeer in trek bij de professionele schilders. Bespaar jezelf een trip naar de bouwmarkt en bestel je emmer met RAL 9001 muurverf online. Je kunt bij ons zelfs je kwast en andere verfbenodigdheden bestellen, zo hou je tijd over voor leuke dingen! 

Uit een onafhankelijke test met Powerdek, Monodek en Supreme-dek, kwam Supreme-dek als beste uit de bus, onze muurverf scoort beter op de volgende punten:

  • Witter
  • Betere verwerking 
  • Mildere geur
  • Hogere afwasbaarheid
Copyright © 2023 De Muurverffabriek, Inc. All rights reserved.