Witte muurverf online bestellen

Voordelen van witte muurverf online bestellen

Witte muurverf online bestellen bespaard je een trip naar de bouwmarkt, gesjouw met zware verfemmers en geld! Dus waarom tijd spenderen aan iets waar je geen zin in hebt? Bestel eenvoudig en snel je witte muurverf met alle verfbenodigdheden online. Al jouw producten worden vanaf €30,00 gratis bij je thuis bezorgd. Wij streven ernaar om de producten binnen 2 werkdagen in topconditie bij jou thuis te brengen!

Witte muurverf retourneren

Wij streven er natuurlijk naar dat de verf naar tevredenheid bij de klant aankomt. Mocht dit niet zo zijn, of ben je niet helemaal tevreden over het product? Dan kun je het product eenvoudig retourneren onder de volgende voorwaarden: het product wordt geretourneerd binnen de zichttermijn van 14 dagen, het product is ongeopend en in de originele verpakking, speciaal voor jou op maat gemaakte kleuren kunnen niet geretourneerd worden, een kopie van de orderbevestiging moet worden bijgevoegd en de kosten van de retourzending komen voor jouw rekening.

Kleuren testen

Bij De Muurverffabriek verkopen we afwasbare en afschrobbare muurverf in vijf verschillende wit-tinten. Deze wit-tinten zijn RAL 9010, RAL 9001, RAL 9003, RAL 9016 en wit. Omdat er veel verschil tussen deze wit-tinten zit, heeft De Muurverffabriek de Kleurtester geïntroduceerd. De Kleurtester is een nieuwe en makkelijke manier om kleur te testen op je wand. De Kleurtester bevat genoeg verf voor een vlak van 50x50cm. Breng de verf op de muur aan om de kleur te bekijken bij verschillende lichtinvallen op een dag. Wil je de verf niet op de muur aanbrengen? Dan kun je de verf ook testen op een stuk karton. De verf is eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde applicator. Er blijven geen verfresten achter in de Kleurtester, waardoor de lege Kleurtester gewoon bij het reguliere afval kan.


Copyright © 2023 De Muurverffabriek, Inc. All rights reserved.