Muurverf test

Wij kunnen met trots zeggen dat onze Supreme-dek muurverf in één laag dekkend als beste getest is! Maar hoe durven wij dit met zo veel zekerheid te zeggen? Uit een onafhankelijke test met Powerdek, Monodek en Supreme-dek, kwam Supreme-dek als beste uit de bus. Zoals te zien is op de foto’s, is Supreme-dek zichtbaar witter dan Powerdek en Monodek.

Ook de afwasbaarheid van Supreme-dek is hoger dan van Powerdek en Monodek. Dit is gebleken uit de schrobtest die hieronder zichtbaar is. Deze schrobtest wordt gedaan met behulp van een schrobtester. Met een schrobtester beweegt een schuursponsje over de aangebrachte verflaag met een constante snelheid. Om schrobklasse 1 tot en met 3 te behalen, maakt de schrobmachine 200 slagen. Hierbij wordt gekeken hoeveel de laagdikte van de verf afneemt na dit aantal slagen. Dit wordt uitgedrukt in de afname van micrometer (µm). Neemt de dikte van de laag met minder dan 5 µm af, dan spreken we over schrobklasse 1.

Verder heeft Supreme-dek een betere verwerking en een mildere geur. Omdat Supreme-dek verkrijgbaar is in de vijf populairste wit-tinten RAL 9010, RAL 9001, RAL 9003, RAL 9016 en wit, is er altijd wel een wit-tint die bij jou past. Bestel nu 10 liter Supreme-dek in één laag dekkend voor maar €34,95 en bespaar een trip naar de bouwmarkt, gesjouw met zware verfemmers en geld!