Afwasbare muurverf

Plakkende kinderhandjes, modderpootjes van je huisdier of viezigheid van het koken op je muur? Dat is geen probleem meer want onze Supreme-dek muurverven zijn allemaal afwasbaar. Handig, want een net geschilderde muur wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi en wit houden.

Waarom afwasbare muurverf?

Het hangt natuurlijk sterk af van het soort kamer waar de verf wordt aangebracht of deze snel vies wordt of niet. In de keuken zal de muur waarschijnlijk sneller vies worden dan bijvoorbeeld in een slaapkamer. En ook in de badkamer moet een verf weer aan andere eisen voldoen dan andere kamers in het huis. Gelukkig heeft De Muurverffabriek al jarenlange ervaring in muurverven en hebben al onze witte muurverven als eigenschap dat ze gereinigd kunnen worden met water.

 

Hoe reinig je een muur?

Een muur kan alleen worden gereinigd met water. Wees wel voorzichtig met reinigen, want matte muurverf kan op gaan blinken door te veel wrijving. Probeer daarom altijd voorzichtig met een natte doek of spons het oppervlak schoon te deppen.

Zo kun je nog jarenlang plezier hebben van een mooie witte muur! Let op: de verf dient eerst 28 dagen uit te harden voordat deze afneembaar is. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Direct aan de slag met onze afwasbare muurverven? Volg dan ons stappenplan voor een perfect resultaat.